TARIEVEN

Be-You FAMILIE

Voor iedere gelegenheid is een fotoshoot te boeken bij Rebel Shots. Liefdevolle herinneringen in de vorm van gave foto's zijn dan zeker een feit. Even anders dan anders maar gewoon jezelf, vandaar BE-YOU. Geen fratsen, geen poespas, gewoon stoere fotografie en fun. Ik houd ontzettend van mijn vrijheid. Daarom bij Rebel Shots geen stoffige fotostudio of unikleurige achtergronden. Buiten op locatie daar ben en fotografeer ik het liefst!

Een Be-You familie fotoshoot omvat:

*  1 a 1,5 uur durende fun familie fotoshoot op locatie.

* 40 nabewerkte foto’s in klein formaat voorzien van Rebel Shots logo in een, met wachtwoord beveiligde, online fotogalerij voor de duur van 1 maand.

* 10 digitale fotobestanden naar keus in groot formaat zonder logo op USB.

Het maximaal aantal personen voor een Be-You familie shoot is 5. Wil je met meer dan 5 personen een Be-You familie fotoshoot dan wordt per extra persoon 20,00 euro gerekend.

Reiskosten binnen een straal van 40 kilometer van de postcode 1705ED zijn inbegrepen. Daarbuiten wordt 0,30 euro per kilometer extra gerekend.

Rebel Shots is zeven dagen per week beschikbaar voor fotoshoots. Daarbij zijn de weekenden zeer populaire dagen en snel volgeboekt. Op tijd een fotoshoot boeken is aan te raden.

€ 199,00

Yes-I-Do!!

Yes-I-Do! Trouwreportages! Mijn doel is om jullie fantastische trouwdag onopvallend in een ontspannen journalistieke reportage-vorm vast te leggen. Gemixt met een vleugje klassiek, een toefje rebellie en samengesmolten met alle emoties van de dag. Ik zorg voor een waardevolle en zichtbare herinnering die iedere keer bij het bekijken weer alle emoties tevoorschijn tovert. Zoals het is, zoals jullie zijn.

Er is al een trouwreportage mogelijk vanaf 625,00 euro inclusief digitale bestanden op USB. Bij iedere Yes-I-Do! trouwreportage zit een kennismakingsgesprek en een mini-fotoalbum inbegrepen (15 x 15cm, 6 spreads), door Rebel Shots gevuld met de hoogtepunten van jullie Yes-I-Do! trouwreportage. Ook heeft Rebel Shots prachtige trouwalbums in haar assortiment.

Rebel Shots fotografie is aangesloten bij FearlessPhotographers. Een wereldwijd fotografencollectief voor de beste trouwfotografen.  

Rebel Shots fotografie is toegelaten (portfoliobeoordeling trouwfotografie) en heeft zich mogen aansluiten bij de ISPWP. The International Society of Professional Wedding Photographers.

Rebel Shots fotografie is toegelaten (portfoliobeoordeling journalistieke bruidsfotografie) en heeft mogen aansluiten bij de WPJA. The Wedding Photojournalist Association.

Vraag vrijblijvend een prijsopgave van de verschillende Yes-I-Do! Pakketten aan en vul jullie trouwdatum in!

vanaf € 625,00

Be-You ONE & TWO

Een Be-You TWO fotoshoot is geschikt voor twee personen. Samen met jouw geliefde een loveshoot. Of met je broer of zus op de foto. Of gezellig met jouw zoon of dochter. Een Be-You TWO fotoshoot kost 139,00 euro en omvat:

*  1  uur durende fun fotoshoot voor twee personen op locatie.

* 30 nabewerkte foto’s in klein formaat voorzien van Rebel Shots logo in een, met wachtwoord beveiligde, online fotogalerij voor de duur van 1 maand.

* 5 digitale fotobestanden naar keus in groot formaat zonder logo op USB.

***********************************************

Een Be-You ONE fotoshoot. Een fotoshoot voor 1 persoon. Leeftijd vanaf 1 jaar. Onder andere geschikt voor een kekke profielfoto op social media. Een Be-You ONE fotoshoot kost 99,00 euro en omvat:

*  half uur durende fun fotoshoot voor één persoon op locatie.

* 20 nabewerkte foto’s in klein formaat voorzien van Rebel Shots logo in een, met wachtwoord beveiligde, online fotogalerij voor de duur van 1 maand.

* 3 digitale fotobestanden naar keus in groot formaat zonder logo op USB.

Reiskosten binnen een straal van 40 kilometer van de postcode 1705ED zijn inbegrepen. Daarbuiten wordt 0,30 euro per kilometer extra gerekend.

vanaf € 99,00

Menu