Wie is rebel shots

 

Een fotografe met een eigen fotografie style, een tikkeltje anders, verfrissend maar vooral Rebels. De fotografe achter die fotocamera: een 44-jarige roodharige krullenbol luisterend naar de naam Jess van Ruiven. Van Zaanse bodem; mama van een tiener en twintiger en getrouwd met de leukste vent van de wereld.

 

Ik ben een thee-leut, een dromer, een verzamelaarster van oude fotocamera's, eeuwenoude boeken en andere oude spullen. Alles heeft een verhaal en een herinnering om te koesteren of door te geven.

 

Na de Fotovakschool ben ik gestopt met de “geldende” fotografieregeltjes en heb ik mijn eigen Rebel-plan getrokken. Ik houd ontzettend van mijn vrijheid, daarom ben en fotografeer ik het liefst buiten op locatie.

 

In het bos of op het strand, lekker uitwaaien, genieten van de zonnestralen of in de regenplassen stampen. Ik ben altijd op zoek naar dat ene vernieuwende creatieve plaatje om te maken en vooral een bezig bijtje met veel humor.

 

Mijn werkwijze: 'Niets moet, bijna alles kan.'

 

Ik vind het fantastisch om mensen vast te leggen op de foto zoals ze zijn en vooral zoals het is. Om zo een mooie maar vooral een bijzondere, eerlijke en pure herinnering voor later te creëren. Ik vind dat erg belangrijk. Familie fotografie en bruiloften zijn mijn favoriete momenten om vast te leggen.

 

Je kan mijn fotografie style omschrijven als lifestyle fotografie of documentaire of reportage of journalistieke fotografie, ik noem het gewoon Rebel Shots, anders dan anders en toch gewoon jezelf!

 

Bekijk de meest actuele blogposts van mijn fotowerk op:

"Doin the RebelDang" .

 

 

Greetz! Jess van Ruiven

 

Rebel Shots fotografie

KVK: 50256602

info@rebel-shots.nl

 

Ik beantwoord jouw email altijd binnen 48 uur.

Geen email teruggekregen? Kijk dan in jouw spambox/ongewenste email box!

Grote kans dat mijn bericht daarin is beland.

Greetz! Jess

verzend

Gelukt! Bedankt voor jouw email! Mocht je binnen 48 uur geen email hebben gekregen? Check dan je spambox / ongewenste berichten inbox, mogelijk is mijn antwoord dan daarin beland. Oeps er is iets foutgegaan! Probeer het opnieuw.

Om de website van Rebel Shots fotografie goed te laten functioneren en te beveiligen gebruikt zij Cookies en andere applicaties. Door verder gebruik te maken van de website geeft u hiervoor toestemming. privacybeleid

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close